Anatomický vankúš Madrid

Je vyrobený z viscoelastickej - lenivej peny s tvarovou pamäťou, ktorá je vylievaná do foriem. Pri tomto spracovaní je dosiahnutý väčší komfort. Vankúš má veľkosť, ktorá ho predurčuje k širokému využitiu. Je určený pre každodenné spanie, ale výborne zastane aj funkciu "cestovného" vankúš

Dostupnosť
10 až 15 prac. dní
31,30 €
26,08 € bez DPH
Zákazníci si zakúpili aj:
+51,20 €
Merná jednotka: ks (ks)

Materasso anatomický vankúš Madrid:

Anatomický vankúš vyrobený z pamäťovej peny, ktorá prirodzene reaguje na tlak a telesné teplo, a tak sa prispôsobí polohe hlavy. Vankúš Madrid má špeciálne upravený tvar pre lepšie podopretie krčnej chrbtice. Správna poloha hlavy počas spánku, zlepšuje dýchanie a prispieva k eliminácii chrápania.

Vankúš je vyrobený z viscoelastickej - lenivej peny s tvarovou pamäťou, ktorá je vylievaná do foriem. Pri tomto spracovaní je dosiahnutý väčší komfort.
 

Poťah ALOE-VERA: poťahová látka s výťažkami z rastliny Aloe Vera obsahuje prevažne enzýmy, minerálne látky a aminokyseliny, ktoré veľmi pozitívne pôsobia na pokožku a posilňujú relaxačné účinky spánku. Pranie do 60 °C.
 

  • Rozmery: 52 x 32 x 6 – 12 cm.

  • Záruka: 2 roky

Po zmene vankúša za vhodný anatomický vankúš môžete v prvých dňoch pociťovať napätie. Je to tým, že vaše krčné svaly si zvykajú na novú - správnu - polohu. Po niekoľkých nociach však bolesti krčnej chrbtice ustúpia. Užite si zdravý a kvalitný spánok s anatomickým vankúšom Madrid.

Poťah aloe vera
Prateľnosť poťahu 60 °C

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

AKCIA -20%

Anatomický vankúš London Silk Touch

59,90 € 74,90 €

10 až 15 prac. dní

Vhodný pre mužov alebo ľudí s väčšou stavbou tela, keďže je vyšší dokonale vyplní priestor medzi ramenom a krkom. Limitovaná edícia s hodvábne jemným a hebkým poťahom Silk…

PREČO NAKÚPIŤ U NÁS?


Najrýchlejšie dodanie

Najrýchlejšie dodanie
48h + ZDARMA

Platba kartou

Platba Kartou

Certifikované produkty

Certifikované produkty

Matrace skladom

Matrace Skladom

Darček zdarma

Darček ZDARMA

Výroba na mieru do 10 dní

Výroba na mieru do 10 dní

bezpecnynakup.sk