Lamelový rošt Double BV

Materasso Slovakia, s.r.o. | Pevné | Kód: 200 x 90

Lamelový rošt s prístupom do úložného priestoru z boku postele. Bočný výklop je predurčený do postelí s úložným priestorom. Kvalitné vyhotovenie a prvotriedne materiály zabezpečujú dlhodobú funkčnosť a spoľahlivosť tohoto výrobku.

Dostupnosť
10 až 15 prac. dní
110,00 €
91,67 € bez DPH
Zákazníci si zakúpili aj:
+24,30 €
Merná jednotka: ks (ks)

Lamelový rošt Double BV:

  • zloženie nosný rám: bukovo-brezový   

  • zloženie lamely: brezové   

  • puzdra: gumené, Silikón/Kaučuk

  • výška rámu: 7 cm

  • počet lamiel: 28 ks

  • zóny: 3 zóny  

  • nosnosť: 120 Kg

  • popis: bočný výklop

  • záruka: 10 rokov na drevené nosné časti rámu roštu

  • rošt má certifikát FSC

Lamelový rošt Double BV:  Lamelový rošt  s predpätými lamelami. Rám roštu je vyrobený z kombinácie masívneho buku a vrstveného brezového dreva. Lamely sú brezové. Rošt disponuje nastavením tuhosti v stredovej časti vďaka posuvným "opaskom" a zdvojeným lamelám. Stredový stabilizačný popruh zabráni prelomeniu lamely pri extrémnom bodovom zaťažení. Tento rošt je predurčený do postelí s úložným priestorom. Zákazníci tento typ roštu ocenia aj v štandardnej posteli a to s dôvodu veľmi jednoduchého upratania pod posteľou.

Lamelový rošt: mal by byť súčasťou každého moderného lôžka. Používa sa najmä pod penové matrace, u ktorých nahrádza vlastnosti pružinového jadra matraca. Zvyšuje komfort lôžka jeho pružnosť, kopírovanie postavy, predlžuje životnosť matraca a zabezpečí jeho dokonalé odvetranie zo spodnej strany. Sofistikované a moderné lamelové rošty dokážu dokonale skopírovať postavu aj pri použití matraca s veľmi nízkou výškou. Zákazník si väčšinou dokáže prednadstaviť a čiastočne upraviť aj tuhosť matraca úpravou tuhosti lamelového roštu.

OCHRANA PRED HMYZOM: Bed-Bugs Protected

Firma MATERASSO ako prvá v Európe prináša na trh s lamelovými roštami jedinečný spôsob impregnácie 100 % prírodného vonného oleja do nosnej časti lamelových roštov. Týmto unikátnym spôsobom zvyšuje hygienu počas spánku a prináša Vám kus prírody priamo do Vašich spálni. Vyhotovenie roštov s použitím vonných olejov je chránené technickým vzorom, výrobným patentom. LEVANDUĽA- Vďaka čerstvej, sviežej vôni bola levanduľa obľúbenou rastlinou starých Grékov a Rimanov. Jej názov je odvodený od latinského slova levare. HYGIENA- Levanduľa sa veľmi rozšírila pre vynikajúce insekticídno-repelentné vlastnosti, ako aj pre výraznú trvanlivú vôňu. Je účinným odpudzovačom hmyzu a nežiadúcich molí, ktoré sa z času načas objavia v každej domácnosti. Pomocou vonnej impregnácie roštu, zvýšite hygienu a čistotu Vášho lôžka. NESPAVOSŤ- Nedávna štúdia na univerzite v Lancasteri potvrdila, že používanie levanduľovej aromaterapie ako prostriedku na liečbu nespavosti je rovnako účinné ako syntetické lieky a tak sa levanduľová vôňa používa ako alternatívny spôsob liečby nespavosti v nemocniciach. Aromaterapia pôsobí upokojujúco na nervovú sústavu, používa sa pri depresii, nervovom vypätí, podráždenosti. Firma MATERASSO Vám ako prvá prináša túto aromaterapiu v podobe impregnácie nosnej časti roštov 100 % prírodným vonným olejom.

Materiál: naše lamelové rošty sú vyrobené z dreva, ktoré rástlo vo vysokej nadmorskej výške a v lesoch na severe a v srdci Európy. Vyššia nadmorská výška zabezpečí, že prírastky na dreve sú pomalšie a tým je drevo hustejšie a samozrejme má vyššiu pevnosť. Výrobky z neho následne znesú vyšší stres pri záťaži a sú kvalitnejšie. V roštoch sú použité tri druhy dreva buk, breza a smrek.    

Certifikáty:

FSC Certifikát: firma Materasso ako prvý výrobca lamelových roštov na slovensku získala v roku 2016 certifikát FSC ktorý je dôveryhodný systém sledovania a garancie pôvodu dreva. Certifikované spoločnosti tak môžu preukázať, že ich výrobky pochádzajú zo šetrne obhospodarovaných lesov. Taktiež tento certifikát garantuje, že drevo pochádza z legálnej ťažby. Drevo je pestované za účelom následnej ťažby a jeho využitia v drevárskom priemysle, tým dosahuje vysokú kvalitu. Firma Materasso Slovakia získala Certifikát FSC 100 % čo dokladuje, že všetko drevo použité v jej výrobe a výrobky z neho vyrobené sú vyrábané s súlade s certifikáciou FSC.       

ISO 9001: Výroba Lamelových roštov a matracov vo firme Materasso Slovakia spĺňa a beží pod normami a požiadavkami pre certifikáciu ISO 9001.

Presné rozmery roštu:

Lamelové rošty sa vyrábajú o 4 cm kratšie a o 1 cm užšie ako je čistý vnútorný rozmer postele!!! Príklad: pre rozmer postele 200 x 90 cm sa objednaný rošt 200 x 90 cm vyrobí v skutočnom rozmere 196 x 89 cm. Pri objednaní presného rozmeru je potrebné v objednávke vedľa rozmeru uviesť poznámku presný rozmer!!! Presný rozmer roštu je atypický výrobok za príplatok. Výška poplatku je určená na základe požadovaných rozmerov. 

Potrebujete pomôcť s výberom? Obráťte sa na našu zákaznícku linku alebo navštívte naše predajne!

Rozmery 80 x 200 cm
Rozmery 90 x 200 cm
Rozmery 100 x 200 cm
Materiál bukovo-brezový rám
Materiál brezové lamely
Polohovanie nie
Nosnosť 120 kg
Výklop bočný výklop
Typ roštu lamelové rošty

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Kód Rozmer: Dostupnosť Cena
200 x 80 200 x 80 cm 10 až 15 prac. dní 110,00 € s DPH
200 x 90 200 x 90 cm 10 až 15 prac. dní 110,00 € s DPH
200 x 100 200 x 100 cm 10 až 15 prac. dní 126,60 € s DPH

Súvisiace produkty

Lamelový rošt Double expert T5

od 84,10 €

10 až 15 prac. dní

Veľmi obľúbený lamelový rošt s polohovaním (manuálne polohovanie). Možnosť polohovania hlavy a nôh. Kvalitné vyhotovenie a prvotriedne materiály zabezpečujú dlhodobú…

Rošt masív BV BUK

od 126,60 €

10 až 15 prac. dní

Pevný latový rošt s bočným výklopom. Tento rošt z masívnych bukových latiek je predurčený do postelí s úložným priestorom. Bukový rošt je výnimočný svojou pevnosťou a vysokou…

Rošt masív v ráme BV

od 121,20 €

10 až 15 prac. dní

Pevný latový rošt s bočným výklopom. Tento rošt z masívnych smrekových latiek je predurčený do postelí s úložným priestorom.

Lamelový rošt Double NV

od 110,00 €

10 až 15 prac. dní

Lamelový rošt s prístupom do úložného priestoru od nôh. Manuálne polohovateľný lamelový rošt NV je predurčený do postelí s úložným priestorom. Kvalitné vyhotovenie a…

PREČO NAKÚPIŤ U NÁS?


Najrýchlejšie dodanie

Najrýchlejšie dodanie
48h + ZDARMA

Platba kartou

Platba Kartou

Certifikované produkty

Certifikované produkty

Matrace skladom

Matrace Skladom

Darček zdarma

Darček ZDARMA

Výroba na mieru do 10 dní

Výroba na mieru do 10 dní

bezpecnynakup.sk