Penový detský matrac Baby Natur

Luxusný detský matrac z prírodnej peny Biogreen so špeciálnym profilom.Tento matrac je vyrezaný z mono bloku z peny Biogreen. Hornú vrstvu jadra tvorí veľmi vzdušná pena POLARGEL. Pena Biogreen má podiel prírodného ricínového oleja. Pranie na 60 ˚C.

Predaj skončil

Detail matraca Baby Natur :

  • Jadro matraca: pena Biogreen,  pena Polargel
  • Výška matraca: 11 cm
  • Poťah: LYOCELL
  • Doporučenie:jednoducho výborný matrac s prateľným poťahom, spokojnosť zaručená
  • Vhodný podklad matraca: Lamelový rošt, pevný rošt
  • Záruka:  5 rokov

Matrac Baby Natur :V tomto matraci Vám prinášame kus prírody do Vašich domovov.Luxusný detský matrac z prírodnej peny Biogreen so špeciálnym profilom.Tento matrac je vyrezaný z mono bloku z peny Biogreen. Hornú vrstvu jadra tvorí veľmi vzdušná pena POLARGEL. Pena Biogreen má podiel prírodného ricínového oleja. Pranie na 60 ˚C.

Pena BIOGREN: Na pene sa ukazuje, že spojenie najmodernejších technológií a obnoviteľných prírodných zdrojov je možné aj v oblasti výroby matracov. Toto spojenie nielen šetrí náš ekosystém, ale zároveň prináša aj časť prírody do našich spálni. Suroviny vyrábané z ropy sú v tejto pene nahradené prírodným materiálom – ricínovým olejom, ktorý sa už roky využíva vo farmácii. Rastliny, z ktorých sa vyrába, prijímajú počas svojho rastu energiu zo zeme a slnka, ktorá sa potom prostredníctvom oleja dostáva aj do našich matracov. Pena BIOGREEN je napustená výťažkom z ALOEVERA, ktorý prirodzene zvyšuje hygienu matraca. Tieto výťažky totiž likvidujú roztoče a baktérie. Zároveň dodávajú matracu charakteristickú arómu, ktorá v priebehu krátkej doby vyprchá. Pena BIOGREEN, používaná firmou MATERASSO je jediný originál na trhu s garantovaným zložením peny s použitím prírodnej zložky vo forme ricínového oleja a mikrokapsulami ALOE VERA. Táto pena sa vyznačuje špecifickou mramorovou štruktúrou. Len v prípade peny BIOGREEN máte istotu dlhej životnosti, tvarovej stálosti, vysokej elasticity, následne tak kvalitného spánku. To všetko pri zaťažiteľnosti až do 170 kg a záruke 5 rokov na nepreležanie jadra matraca. Pena BIOGREEN je v ponuke našej spoločnosti už niekoľko rokov a jej kvalita je teda náležite overená. Materiály s nápadne podobným pomenovaním sú iba pokusom využiť dobré meno tohto materiálu a ich kvalita je v mnohých prípadoch veľmi sporná. Firma MATERASSO je výhradným dovozcom peny BIOGREEN na Slovensko aj do Českej republiky.

Matracový poťah LYOCELL: LYOCELL, VISKOZA GOLD - materiály, ktorých vlastnosti ich predurčujú na výrobu matracov. Vysokokvalitné vlákno robí látky zamatovo hebké, dobre držia tvar a pôsobia luxusne. LYOCELL je 100 % prírodný produkt, ktorého základom je drevná celulóza. Látka veľmi dobre absorbuje a odvádza vlhkosť, rýchlo sa vysúša, čím zabezpečuje vysokú hygienu matraca. Materiál je prirodzene antibakteriálny. Látka je prešitá s vysokou vrstvou dutého PES vlákna, ktorá umocňuje celkový luxusný vzhľad matraca. Pranie na 60 °C.

 

 

Tuhosť matraca stredný
Problémy alergie
Rozmery 60 x 120 cm
Rozmery 70 x 120 cm
Rozmery 60 x 140 cm
Rozmery 70 x 140 cm
Vek 0 – 6 rokov
Výška matraca 11 cm
Prateľnosť poťahu 60 °C
Poťah Lyocell

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Penový detský matrac Baby Dream

od 81,30 €

10 až 15 prac. dní

Vysoko kvalitný matrac do postieľky zo značkovej HR peny. Jadro má profil pre lepší odvod vlhkosti a tepla pod poťahom.

Penový detský matrac Baby Kokos

od 59,20 €

10 až 15 prac. dní

Základný detský cenovo dostupný model matraca vyrobený z PUR peny a vystužený kokosovou vrstvou. Celkovo tuhší model matraca. Matrac do postieľky z PUR-peny s prírodným…

PREČO NAKÚPIŤ U NÁS?


Najrýchlejšie dodanie

Najrýchlejšie dodanie
48h + ZDARMA

Platba kartou

Platba Kartou

Certifikované produkty

Certifikované produkty

Matrace skladom

Matrace Skladom

Darček zdarma

Darček ZDARMA

Výroba na mieru do 10 dní

Výroba na mieru do 10 dní

bezpecnynakup.sk