Matrac Greengel 1000– Dopredaj (200 x 100 cm)

Luxusný taštičkový matrac, ktorý Vám poskytne jedinečný komfort a vlastnosti najmodernejších materiálov. Jadro matraca s taštičkovou pružinkou systém 1000, dokonale skopíruje Vašu postavu. Pena polargel poskytne matracu jedinečný, nenahraditeľný komfort, nadýchanosť a jemnosť.

Predaj skončil

Detail matraca GreenGel 1000:

  • Jadro matraca: taštičkové jadro 1000, kombinácia pien HR a peny GREENGEL
  • Nosnosť matraca: do 140 kg
  • Tuhosť matraca: XXXOO
  • Výška matraca: 23 cm
  • Poťah: Thermobalance
  • Doporučenie: Luxusný taštičkový matrac
  • Vhodný podklad matraca: Masívny rošt
  • Záruka: 5 rokov 

HR Pena: HR-pena sa nazýva aj studená pena. Vyniká vysokou pružnosťou a ohybnosťou so zachovaním si uvedených vlastností po celú dobu životnosti. V našich matracoch používame penu od hustoty 40 kg/m3. HR-pena má otvorenú bunkovú štruktúru, čím je zabezpečená vysoká vzdušnosť a pružnosť. Vysoká prispôsobivosť HR-peny umožňuje jej výborné polohovanie na roštoch.

Pena GreenGel - je špeciálna HR - pena, ktorá má vynikajúcu odolnosť, je vysoko elastická a maximálne komfortná. Výnimočne mäkká a prispôsobivá. Vyznačuje sa aj perfektnou odolnosťou voči ťahu a svojou bunkovou štruktúrou je maximálne priedušná. Svojou vzdušnosťou pri používaní ako vrchná vrstva matraca, zabezpečí neopakovateľný pocit sviežosti. Ideálne je spojenie v kombinácií s lenivou penou, kde svojou vzdušnosťou eliminuje pocit hrejivosti lenivej peny. 

 

Taštičková pružina: taštičkové matrace sú špičkou medzi pružinovými matracmi. Každá pružina je uložená v taštičke, ktorá jej umožňuje samostatné bodové kopírovanie. K vlastnostiam, ktoré má klasická bonell pružina, pridáva lepšie schopnosti ortopedickej podpory chrbtice a to vďaka väčšiemu počtu pružín a ich rozloženiu do 7. zón tuhosti. Dokonalú vzdušnosť matraca zabezpečí pružinové jadro. Vzdušnosť jadra poskytuje prirodzené hygienické a odvetrané prostredie Vášho lôžka. Počet taštičkových pružín v jadre matraca štandardného rozmeru je 350 ks, v exkluzívnych modeloch 1000 ks. Takto vysoký počet samostatne pracujúcich ortopedických bodov poskytuje pocit maximálneho pohodlia, ktorý Vám prinesie radosť zo spánku. Matrace s taštičkovou pružinou sú vhodné na pevný rošt.   

Poťah THERMOBALANCE: prešitý s PES vláknom – gramáž 300 g/m2; v boku všitá 3D textília a uši na uchopenie. Predstavujeme Vám modernú matracovú textíliu, pracujúcu na rovnakom princípe, ako ľudská pokožka. V prípade použitia tohto poťahu ide o jedinečné riešenie, ako zabezpečiť rôzny tepelný komfort pri spaní podľa toho, čo potrebuje daný človek. Je to ideálna voľba pre partnerské matrace, nakoľko sa táto tkanina prispôsobuje vášmu telu len na ploche, na ktorej ležíte. Dokáže tak na jednej časti matraca ,,hriať" a na druhej ,,chladiť". Tak, ako sa póry ľudskej pokožky otvárajú a zatvárajú v závislosti od teploty, tak aj vlákna CUSTOMOOD vytvárajú v poťahu otvorenú - priedušnú, alebo zatvorenú - nepriedušnú väzbu. Vo chvíli, keď teplota pri spaní stúpne mimo komfortnú oblasť pre človeka, štruktúra tkaniny sa otvorí. Vzniká priedušná štruktúra, umožňujúca odviesť prebytočné teplo a vlhkosť produkované ľudským teplom. Po odparení a znížení teploty sa štruktúra tkaniny znovu uzatvorí. Neustálym opakovaním tohto procesu sa tkanina prispôsobuje ľudskému telu, jeho teplote a vlhkosti a tak zabezpečuje dokonalú termoreguláciu počas spánku. V princípe ,,dýcha", ako ľudská pokožka, čím zabezpečuje stálu sviežosť a napomáha udržiavaniu hygieny a antibakteriálnosti prostredia matraca. Poťah matraca THERMOBALANCE s vláknom CUSTOMOOD vytvára to najlepšie prostredie pre zdravý, pohodlný a ničim nerušený spánok. 

Ekologické Lepenie: Zdravé spanie je pre nás priorita. Preto pri výrobe matracov dôkladne zvažujeme každý detail s dopadom na naše zdravie. Jedným z najproblematickejších materiálov pri výrobe matracov sú bezpochyby lepidlá. Bežne používané lepidlá na báze rozpúšťadiel zo seba uvoľňujú rôzne prchavé látky. Tieto chemikálie preukázateľne dráždia sliznice dýchacích ciest, pokožku, prípadne aj tráviaci trakt. Významný je aj ich vplyv na centrálny nervový systém a krvotvorbu. Firma Materasso pracuje s revolučným, patentom chráneným, prírodným švajčiarskym lepidlom SIMALFA. Toto lepidlo je úplne ekologické a spĺňa aj tie najprísnejšie normy zdravotnej nezávadnosti. Lepidlo SIMALFA je certifikované nemeckým Hohenstein institute a má certifikát ECO-PASSPORT, potvrdzujúci, že tento produkt neobsahuje žiadne škodlivé substancie. Toto lepidlo, ako jedno z mála, spĺňa podmienky certifikátu OEKO-TEX štandard 100 – triedy I – čo je najprísnejšia norma. Je dokonca vhodné aj pre výrobky určené pre batoľatá. Lepidlo SIMALFA je na vodnej báze, zatiaľ čo štandardné lepidlá pracujú na báze rozpúšťadiel. Z nami využívaného lepidla sa po aplikácii odparuje iba čistá voda, oproti rozpúšťadlám, vyparujúcich sa u štandardných lepidiel. Je to jeden z ďalších dôkazov, že ekológia výroby, kvalita a zdravotná nezávadnosť našich výrobkov je pre nás absolútnou prioritou.

 

 

 

Fyziosystém 7 zón tuhosti
Kategória taštičkové matrace
Materiál taštičková pružina 1000
Materiál greengel
Materiál HR pena
Polohovanie nie
Naťahovací profil nie
Nosnosť 140 kg
Poťah Thermobalance
Prateľnosť poťahu 60 °C
Problémy alergie
Problémy bolesti krížov
Problémy potenie
Tuhosť matraca stredný
Rozmery 100 x 200 cm
Vek Študenti
Vek partnerské matrace
Vek seniori
Výška matraca 23 cm

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Obojstranný

Taštičkový matrac Swiss Duospring

od 494,10 €

10 až 15 prac. dní

Materasso matrac s taštičkovou pružinou a pružinkami Mini-pocket Vám zaručí maximálny komfort a stabilitu. Poťah Silver dizajn JUMP dodáva matracu nadýchanosť a pocit…

PREČO NAKÚPIŤ U NÁS?


Najrýchlejšie dodanie

Najrýchlejšie dodanie
48h + ZDARMA

Platba kartou

Platba Kartou

Certifikované produkty

Certifikované produkty

Matrace skladom

Matrace Skladom

Darček zdarma

Darček ZDARMA

Výroba na mieru do 10 dní

Výroba na mieru do 10 dní

bezpecnynakup.sk