Matrac Lavender Therapy Dopredaj

Relax & Beauty Tvrdý

Matrac s výnimočnými vlastnosťami, ktoré ho radia do kategórie Relax & Beauty. Matrac Levander therapy prostredníctvom arómaterapie upokojí myseľ a uvoľní stres.

Predaj skončil

Detail matrac Levander Therapy:

  • Jadro matraca: Levanduľová pena a Mindfoam
  • Nosnosť matraca: do 150 kg
  • Tuhosť matraca: XXXXO
  • Výška matraca: 27 cm
  • Poťah: Silk Touch, pranie do 60 °C
  • Doporučenie: matrac s vysokou nostnosťou až do 150 kg 
  • Vhodný podklad matraca: Lamelový,Pevný rošt
  • Záruka: 5 rokov 
  • matrac patrí do kategórie Relax & Beauty

V tomto matraci Vám ponúkame kombináciu Levanduľovej peny a Mindfoam. Tento matrac patrí do kategórie Relax & Beauty.

 

 

Matrace Relax & Beauty: Najmodernejšie technológie nám umožnili vytvoriť kategóriu matracov Relax & Beauty. V tejto kategórii sú zaradené matrace s výnimočný vlastnosťami. Okrem pohodlného spánku vám prinesú aj dokonalý relax a starostlivosť o vaše telo. Dobrý ortopedický matrac Vám poskytne dokonalý nerušený spánok, matrac z kategórie Relax & Beauty sa navyše postará o vaše telo a uvoľní myseľ. Prostredníctvom aróma-terapie, impregnácie matracov prírodnými vonnými olejmi, minerálny, extraktmi z morských rias, vám prinášame procedúry s obsahom vitamínov, aminokyselín, ktoré blahodárne pôsobia na ľudskú pokožku, zvyšujú imunitu a upokojujú myseľ. Konečne si môžete dopriať "svoje malé súkromné wellnes" každý večer a priamo počas spánku na vašom matraci. Zaleží len na vás aké procedúry si zvolíte prostredníctvom výberu matraca s jedinečnými Relax & Beauty vlastnosťami.

Levanduľová pena: "Pre tých, ktorí milujú spánok" a RELAX "Levanduľová pena" v sebe skrýva spojenie historického poznania, bylinkárstva, liečiteľstva a modernej technológie. V Egypte bola levanduľa hojne využívaná v kozmetike a pri výrobe parfémov. Masti a vonné oleje z levandule používala len najvyššia vrstva – kráľovská rodina a cirkevní hodnostári. Keď archeológovia otvorili Tutanchámovu hrobku, v hlinených nádobách našli balzamovaciu masť s obsahom levandule. Rimania ešte viac poodhalili liečivé účinky levandule a prostredníctvom aromaterapie ňou liečili bolesti hlavy, stavy úzkosti a depresie. Používali ju ako repelent či antiseptikum a ako nápoj ju pili proti migréne. Aromaterapiju a liečive vlastnosti tejto bylinky naplno využívali prostredníctvom masážnych olejov a zábalov vo svojich vychýrených kúpeľoch. Rimania používali aromatické oleje na navoňanie vlasov, tela, oblečenia, kúpeľní a dokonca aj vojenských vlajok či postelí a múrov domov. Ženy ju vešali vedľa postelí, aby podnecovali vášeň. Levanduľa bola vzácnou komoditou. Pol kila levanduľového kvetu sa predaválo za 100 denárov, čo bola výška mesačnej mzdy. Počas renesancie sa tradične pestovala v blízkosti práčovní a prádlo sa nechávalo sušiť na levanduľových kríkoch. Taktiež ako v Ríme sa používala ako repelent proti hmyzu. V 16. storočí vo Francúzsku bola považovaná ako účinná a spoľahlivá ochrana proti infekciám a používala sa aj ako dezinfekčný prostriedok. Pri vojnových ťaženiach levanduľovým olejom kvôli nedostatku antiseptík napúšťalo oblečenie vojakov a liečili si ňou poranenia z bojov Povráva sa, že rukavičkári napúšťané levanduľovým parfémom slúžili ako prevenciu proti cholere. V dnešnej modernej dobe sa trošku pozabudlo na vlastnosti a silu byliniek ktoré nás obklopujú a ktoré majú až neuveriteľnú silu. Prostredníctvom modernej technológie výroby peny a impregnácie 100 % Levanduľovým olejom vám prinášame, kus prírody a liečivé vlastnosti levandule do vašich spálni. Príjemná vôňa levandule ktorá stúpa z našich matracov Vás zahalí a vy si môžete vychutnávať  relax a pokojný spánok vám dodá silu do nasledujúceho dňa. Jednoducho táto pena je určená "Pre tých, ktorí milujú spánok"

 
HR Pena: HR-pena sa nazýva aj studená pena. Vyniká vysokou pružnosťou a ohybnosťou so zachovaním si uvedených vlastností po celú dobu životnosti. V našich matracoch používame penu od hustoty 40 kg/m3. HR-pena má otvorenú bunkovú štruktúru, čím je zabezpečená vysoká vzdušnosť a pružnosť. Vysoká prispôsobivosť HR-peny umožňuje jej výborné polohovanie na roštoch.
 
Matracový poťah SILK TOUCH: je výsledkom najnovších výskumov a technologických
riešení v oblasti výroby textílií. Vďaka využitiu nanotechnológie pri výrobe
vlákien, tento materiál získava nielen elegantný lesk, ale je tiež hodvábne jemný.
Látka je nadýchaná, veľmi ľahká a predovšetkým veľmi trvanlivá. Jej štruktúra
je zárukou tej najlepšej absorpcie vlhkosti a jej rýchleho odstraňovania, preto na
poťahu prevláda suchá mikroklíma vhodná pre naše telo. Vo výsledku sa povrch
matraca nezahrieva, čo vedie k zdokonaleniu kvality spánku. Je to rozhodne jedna
z najkvalitnejších matracových látok, dostupných na trhu. Dokonale spolupracuje
najmä s prvotriednymi termoelastickými matracmi, a to hlavne preto, že celý
proces vetrania a výmeny tepla v matraci je podporovaný aj špeciálnym ventilačným
pásom z 3D textílie. Nanotechnológia v tom prípade zaisťuje 100 % bezpečnosť
aj pre alergikov, pretože štruktúra vlákien látky je zabezpečená proti rastu
plesní, mykóz, baktérií a množeniu roztočov. Tento jedinečný matracový poťah je
samozrejme možné prať a žmýkať pri teplotách až do 60 °C.
 
 
 
Ekologické Lepenie: Zdravé spanie je pre nás priorita. Preto pri výrobe matracov dôkladne zvažujeme každý detail s dopadom na naše zdravie. Jedným z najproblematickejších materiálov pri výrobe matracov sú bezpochyby lepidlá. Bežne používané lepidlá na báze rozpúšťadiel zo seba uvoľňujú rôzne prchavé látky. Tieto chemikálie preukázateľne dráždia sliznice dýchacích ciest, pokožku, prípadne aj tráviaci trakt. Významný je aj ich vplyv na centrálny nervový systém a krvotvorbu. Firma Materasso pracuje s revolučným, patentom chráneným, prírodným švajčiarskym lepidlom SIMALFA. Toto lepidlo je úplne ekologické a spĺňa aj tie najprísnejšie normy zdravotnej nezávadnosti. Lepidlo SIMALFA je certifikované nemeckým Hohenstein institute a má certifikát ECO-PASSPORT, potvrdzujúci, že tento produkt neobsahuje žiadne škodlivé substancie. Toto lepidlo, ako jedno z mála, spĺňa podmienky certifikátu OEKO-TEX štandard 100 – triedy I – čo je najprísnejšia norma. Je dokonca vhodné aj pre výrobky určené pre batoľatá. Lepidlo SIMALFA je na vodnej báze, zatiaľ čo štandardné lepidlá pracujú na báze rozpúšťadiel. Z nami využívaného lepidla sa po aplikácii odparuje iba čistá voda, oproti rozpúšťadlám, vyparujúcich sa u štandardných lepidiel. Je to jeden z ďaľších dôkazov, že ekológia výroby, kvalita a zdravotná nezávadnosť našich výrobkov je pre nás absolútnou prioritou.
 
 

Upozornenie: v prípade výroby v atypických rozmeroch kupujúci nemôže odstúpiť od zmluvy.

Pod atypickým rozmerom sa rozumie každý iný rozmer okrem štandardného rozmeru.

Štandardné rozmery matracov sú:

- dĺžka: 200 cm

- šírka: 80, 90, 160, 180 cm

 

 

Rozmery 80 x 195 cm
Rozmery 85 x 195 cm
Rozmery 70 x 200 cm
Rozmery 80 x 200 cm
Rozmery 85 x 200 cm
Rozmery 90 x 200 cm
Rozmery 90 x 210 cm
Rozmery 90 x 220 cm
Rozmery 100 x 200 cm
Rozmery 120 x 200 cm
Rozmery 140 x 200 cm
Rozmery 160 x 200 cm
Rozmery 180 x 200 cm
Rozmery 200 x 200 cm
Materiál Levanduľová pena
Materiál Mindfoam
Nosnosť 150 kg
Prateľnosť poťahu 60 °C
Poťah Silk Touch
Tuhosť matraca tvrdý
Problémy žiadne
Výška matraca 27 cm
Polohovanie nie
Fyziosystém 7 zón tuhosti
Naťahovací profil áno
Vek partnerské matrace
Vek seniori

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Penový matrac Antidekubit Fresh

od 283,30 €

10 až 15 prac. dní

Poctivý matrac vyrobený z monobloku peny , stále za rozumné peniaze. Matrac je v odzipsovateľnom poťahu Greenfirst.

Veľmi tvrdý

Penový matrac Lavender Maxi

od 376,10 €

10 až 15 prac. dní

Penový matrac s vysokou nosnosťou a vlastnosťami, ktoré ho radia do kategórie Relax & Beauty. Tuhý matrac s vysokou nosnosťou až do 170 kg.

Lamelový rošt Triple T12

od 118,60 €

10 až 15 prac. dní

Exkluzívny pevný lamelový rošt s väčším počtom lamiel pre dokonalé kopírovanie matraca. Tento lamelový rošt má pruženie, ktoré dokáže skopírovať aj tie najmenšie nerovnosti a…

PREČO NAKÚPIŤ U NÁS?


Najrýchlejšie dodanie

Najrýchlejšie dodanie
48h + ZDARMA

Platba kartou

Platba Kartou

Certifikované produkty

Certifikované produkty

Matrace skladom

Matrace Skladom

Darček zdarma

Darček ZDARMA

Výroba na mieru do 10 dní

Výroba na mieru do 10 dní

bezpecnynakup.sk