Tento matrac je vyrezaný z mono bloku z peny Biogreen. Jadro matrca Natur Biogreen neobsahuje žiadne lepidlo a pena, z ktorej je vyrobený má podiel prírodného ricínového oleja. Je to veľmi obľúbený model, ktorý sa dá objednať v dvoch tuhostiach T3 a T4.

Predaj skončil

Detaily matraca Natur Biogreen:

  • Jadro matraca: pena Biogreen  
  • Nosnosť matraca: T3- do 110 kg T4-do 150 kg
  • Tuhosť matraca: T3-XXOOO T4-XXXOO
  • Výška matraca: 20 cm
  • Poťah: LYOCELL
  • Doporučenie: obľúbený model matraca, spokojnosť zaručená
  • Vhodný podklad matraca: Lamelový rošt, Masívny rošt
  • Záruka: T3- 3 rokov, T4- 5 rokov

 

Matrac Natur Biogreen:

Zdravotná pomôcka: Tento matrac je evidovaný Štátnym ústavom pre kontrolu liečiv ŠUKL v  zozname zdravotných pomôcok. 

V tomto matraci Vám prinášame kus prírody do vašich domovov.

Pena BIOGREN: Na pene sa ukazuje, že spojenie najmodernejších technológií a obnoviteľných prírodných zdrojov je možné aj v oblasti výroby matracov. Toto spojenie nielen šetrí náš ekosystém, ale zároveň prináša aj časť prírody do našich spálni. Suroviny vyrábané z ropy sú v tejto pene nahradené prírodným materiálom – ricínovým olejom, ktorý sa už roky využíva vo farmácii. Rastliny, z ktorých sa vyrába, prijímajú počas svojho rastu energiu zo zeme a slnka, ktorá sa potom prostredníctvom oleja dostáva aj do našich matracov. Pena BIOGREEN je napustená výťažkom z ALOEVERA, ktorý prirodzene zvyšuje hygienu matraca. Tieto výťažky totiž likvidujú roztoče a baktérie. Zároveň dodávajú matracu charakteristickú arómu, ktorá v priebehu krátkej doby vyprchá. Pena BIOGREEN, používaná firmou MATERASSO je jediný originál na trhu s garantovaným zložením peny s použitím prírodnej zložky vo forme ricínového oleja a mikrokapsulami ALOE VERA. Táto pena sa vyznačuje špecifickou mramorovou štruktúrou. Len v prípade peny BIOGREEN máte istotu dlhej životnosti, tvarovej stálosti, vysokej elasticity, následne tak kvalitného spánku. To všetko pri zaťažiteľnosti až do 170 kg a záruke 5 rokov na nepreležanie jadra matraca. Pena BIOGREEN je v ponuke našej spoločnosti už niekoľko rokov a jej kvalita je teda náležite overená. Materiály s nápadne podobným pomenovaním sú iba pokusom využiť dobré meno tohto materiálu a ich kvalita je v mnohých prípadoch veľmi sporná. Firma MATERASSO je výhradným dovozcom peny BIOGREEN na Slovensko aj do Českej republiky.

Matracový poťah LYOCELL: LYOCELL, VISKOZA GOLD - materiály, ktorých vlastnosti ich predurčujú na výrobu matracov. Vysokokvalitné vlákno robí látky zamatovo hebké, dobre držia tvar a pôsobia luxusne. LYOCELL je 100% prírodný produkt, ktorého základom Je drevná celulóza. Látka veľmi dobre absorbuje a odvádza vlhkosť, rýchlo sa vysúša, čím zabezpečuje vysokú hygienu matraca. Materiál je prirodzene antibakteriálny. Látka je prešitá s vysokou vrstvou dutého PES vlákna, ktorá umocňuje celkový luxusný vzhľad matraca. Pranie na 60 °C.

Ekologické Lepenie: Zdravé spanie je pre nás priorita. Preto pri výrobe matracov dôkladne zvažujeme každý detail s dopadom na naše zdravie. Jedným z najproblematickejších materiálov pri výrobe matracov sú bezpochyby lepidlá. Bežne používané lepidlá na báze rozpúšťadiel zo seba uvoľňujú rôzne prchavé látky. Tieto chemikálie preukázateľne dráždia sliznice dýchacích ciest, pokožku, prípadne aj tráviaci trakt. Významný je aj ich vplyv na centrálny nervový systém a krvotvorbu. Firma Materasso pracuje s revolučným, patentom chráneným, prírodným švajčiarskym lepidlom SIMALFA. Toto lepidlo je úplne ekologické a spĺňa aj tie najprísnejšie normy zdravotnej nezávadnosti. Lepidlo SIMALFA je certifikované nemeckým Hohenstein institute a má certifikát ECO-PASSPORT, potvrdzujúci, že tento produkt neobsahuje žiadne škodlivé substancie. Toto lepidlo, ako jedno z mála, spĺňa podmienky certifikátu OEKO-TEX štandard 100 – triedy I – čo je najprísnejšia norma. Je dokonca vhodné aj pre výrobky určené pre batoľatá. Lepidlo SIMALFA je na vodnej báze, zatiaľ čo štandardné lepidlá pracujú na báze rozpúšťadiel. Z nami využívaného lepidla sa po aplikácii odparuje iba čistá voda, oproti rozpúšťadlám, vyparujúcich sa u štandardných lepidiel. Je to jeden z ďalších dôkazov, že ekológia výroby, kvalita a zdravotná nezávadnosť našich výrobkov je pre nás absolútnou prioritou.

Upozornenie: v prípade výroby v atypických rozmeroch kupujúci nemôže odstúpiť od zmluvy.

Pod atypickým rozmerom sa rozumie každý iný rozmer okrem štandardného rozmeru.

Štandardné rozmery matracov sú:

- dĺžka: 200 cm

- šírka: 80, 90, 160, 180 cm


 

 

Tuhosť matraca mäkký
Tuhosť matraca stredný
Rozmery 80 x 195 cm
Rozmery 85 x 195 cm
Rozmery 70 x 200 cm
Rozmery 80 x 200 cm
Rozmery 85 x 200 cm
Rozmery 90 x 200 cm
Rozmery 90 x 210 cm
Rozmery 90 x 220 cm
Rozmery 120 x 200 cm
Rozmery 140 x 200 cm
Rozmery 100 x 200 cm
Rozmery 160 x 200 cm
Rozmery 180 x 200 cm
Rozmery 200 x 200 cm
Fyziosystém 7 zón tuhosti
Kategória Ortopedické matrace
Kategória prírodné matrace
Nosnosť 150 kg
Nosnosť 110 kg
Polohovanie áno
Poťah Lyocell
Prateľnosť poťahu 60 °C
Problémy alergie
Problémy bolesti krížov
Problémy potenie
Problémy reuma
Vek partnerské matrace
Vek seniori
Výška matraca 20 cm

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Ortopedický
Ortopedický matrac | matracentrum.sk

Penový matrac Viscogreen Lux

od 451,30 €

10 až 15 prac. dní

Matrac Viscogreen Lux - ortopedický matrac vhodný aj pre seniorov. Tento matrac vyniká svojou vysokou nosnosťou až do 170 kg. Ortopedický matrac poskytuje právnu oporu pre…

PREČO NAKÚPIŤ U NÁS?


Najrýchlejšie dodanie

Najrýchlejšie dodanie
48h + ZDARMA

Platba kartou

Platba Kartou

Certifikované produkty

Certifikované produkty

Matrace skladom

Matrace Skladom

Darček zdarma

Darček ZDARMA

Výroba na mieru do 10 dní

Výroba na mieru do 10 dní

bezpecnynakup.sk