Matrac Sultán Hydrolatex PlusT3/T4 – Dopredaj

Hydrolatex je materiál, ktorý si v matracoch našiel svoje miesto medzi modelmi s vysokou nosnosťou a dlhou životnosťou. Pri bežnom užívaní matraca je to nezničiteľný materiál. Tento model vyrába firma Materasso už 10 rokov a je to jeden z najobľúbenejších modelov. Zákazníci sa aj po rokoch vracajú a žiadajú tento istý model.

Predaj skončil

Detaily matraca Sultán Hydrolatex Plus:

  • Jadro matraca: pena Hydrolatex, Kokosová doska  
  • Nosnosť matraca: T4- do 150 kg 
  • Tuhosť matraca: T4-XXXXO
  • Výška matraca: 18 cm
  • Poťah: Aloe-Vera
  • Doporučenie: obľúbený tuhý model matraca.
  • Vhodný podklad matraca: Lamelový rošt, Masívny rošt
  • Záruka: T3,T4- 5 rokov

 

Matrac Sultán Hydrolatex Plus:

Zdravotná pomôcka: Tento matrac je evidovaný Štátnym ústavom pre kontrolu liečiv ŠUKL v  zozname zdravotných pomôcok. 

V tomto matraci Vám do Vašich domovov prinášame kvalitu materiálu Hydrolatex. 

Pena Hydrolatex:  je to pokrokový materiál, ktorý sa používa do pocitovo tuhších matracov. Je vyrobený z kombinácie komfortnej peny a latexu. Spája v sebe výhody oboch materiálov, pričom si zachováva prirodzenú tuhosť a dlhú životnosť, čoho dôkazom je záruka 5-7 rokov na jadrá matracov vyrobených z tejto peny. Hydrplatex je priečne perforovaný, čím je dosiahnutá výborná vzdušnosť a tým aj vysoká hygiena počas spánku. Materiál má 5 ortopedických zón tuhosti pre zlepšenú oporu chrbtice. Hydrolatex má v súčasnosti jednu z najdlhších tvarových stálostí spomedzi všetkých materiálov.  

Kokosové vlákno: sa získava z kôry kokosového orecha. Kokosové vlákna, spracovávané do vrstiev (dosák) sa ďalej upravujú kvôli zlepšeniu ich vlastností a hlavne kvôli predĺženiu životnosti materiálu. Poznáme tri spôsoby spracovania zlisovaných kokosových dosák, ktoré sa používajú v ortopedických matracoch:

Prepichovanie: Kokosová doska sa zhora aj zdola prepichuje dlhými ihlami, vďaka čomu sa vlákna previažu. Zároveň sa ihlami vpúšťa latexová zmes, ktorá v prepichnutých miestach kokosové vlákna zlepí. Tento spôsob spevňovania kokosových dosák je najlacnejšou a najdostupnejšou alternatívou.

Povrchová impregnácia: Kokosové dosky sa pri tomto spôsobe impregnujú zhora a zdola latexom (alebo inými lacnejšími látkami), čím sa kokosové vlákna na povrchu zlepia dohromady a nedochádza k ich drobeniu.

Celková impregnácia: Treťou a zároveň aj najlepšou a najdrahšou možnosťou úpravy kokosových dosák je impregnácia celého materiálu. Aj tu sa namiesto prírodného latexu môžu použiť lacnejšie alternatívne materiály, ktoré už však nedosahujú také vlastnosti ako latex. Vďaka celkovej impregnácii je celá kokosová vrstva držaná pohromade a tým si zachováva svoje vlastnosti dlhé roky, je veľmi pružná, pevná a odolná. Vo väčšine prípadov sa využíva 10 až 50%-ná impregnácia latexom. Kokosová doska je veľmi vzdušný materiál, ktorý sa v matracoch používa z dôvodu vytvrdenia lôžkovej plochy. Kokosové dosky s celkovou latexovou impregnáciou disponujú navyše aj antialergickými a antibakteriálnymi vlastnosťami, materiál je veľmi pružný, flexibilný a má veľmi dlhú životnosť.

Matracový poťah ALOE-VERA:  poťahová látka s výťažkami z tejto rastliny obsahuje prevažne enzýmy, minerálne látky a aminokyseliny, ktoré veľmi pozitívne pôsobia na pokožku a posilňujú relaxačné účinky spánku. Pranie do 60°C.    

 

Ekologické Lepenie: Zdravé spanie je pre nás priorita. Preto pri výrobe matracov dôkladne zvažujeme každý detail s dopadom na naše zdravie. Jedným z najproblematickejších materiálov pri výrobe matracov sú bezpochyby lepidlá. Bežne používané lepidlá na báze rozpúšťadiel zo seba uvoľňujú rôzne prchavé látky. Tieto chemikálie preukázateľne dráždia sliznice dýchacích ciest, pokožku, prípadne aj tráviaci trakt. Významný je aj ich vplyv na centrálny nervový systém a krvotvorbu. Firma Materasso pracuje s revolučným, patentom chráneným, prírodným švajčiarskym lepidlom SIMALFA. Toto lepidlo je úplne ekologické a spĺňa aj tie najprísnejšie normy zdravotnej nezávadnosti. Lepidlo SIMALFA je certifikované nemeckým Hohenstein institute a má certifikát ECO-PASSPORT, potvrdzujúci, že tento produkt neobsahuje žiadne škodlivé substancie. Toto lepidlo, ako jedno z mála, spĺňa podmienky certifikátu OEKO-TEX štandard 100 – triedy I – čo je najprísnejšia norma. Je dokonca vhodné aj pre výrobky určené pre batoľatá. Lepidlo SIMALFA je na vodnej báze, zatiaľ čo štandardné lepidlá pracujú na báze rozpúšťadiel. Z nami využívaného lepidla sa po aplikácii odparuje iba čistá voda, oproti rozpúšťadlám, vyparujúcich sa u štandardných lepidiel. Je to jeden z ďaľších dôkazov, že ekológia výroby, kvalita a zdravotná nezávadnosť našich výrobkov je pre nás absolútnou prioritou.

 

Tuhosť matraca stredný
Tuhosť matraca tvrdý
Rozmery 80 x 195 cm
Rozmery 85 x 195 cm
Rozmery 70 x 200 cm
Rozmery 80 x 200 cm
Rozmery 85 x 200 cm
Rozmery 90 x 200 cm
Rozmery 90 x 210 cm
Rozmery 90 x 220 cm
Rozmery 100 x 200 cm
Rozmery 120 x 200 cm
Rozmery 140 x 200 cm
Rozmery 160 x 200 cm
Rozmery 180 x 200 cm
Rozmery 200 x 200 cm

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Ortopedický

Penový matrac Sultán Hydrolatex Plus

od 374,10 €

10 až 15 prac. dní

Hydrolatex je materiál, ktorý si v matracoch našiel svoje miesto medzi modelmi s vysokou nosnosťou a dlhou životnosťou. Pri bežnom užívaní matraca je to nezničiteľný materiál…

PREČO NAKÚPIŤ U NÁS?


Najrýchlejšie dodanie

Najrýchlejšie dodanie
48h + ZDARMA

Platba kartou

Platba Kartou

Certifikované produkty

Certifikované produkty

Matrace skladom

Matrace Skladom

Darček zdarma

Darček ZDARMA

Výroba na mieru do 10 dní

Výroba na mieru do 10 dní

bezpecnynakup.sk