Pre ľudí ktorí hľadajú najvyšší komfort a vlastnosti visco peny.

Predaj skončil

Detail matrac Troyan:

  • Jadro matraca: Vysoká vrstva pamäťovej peny
  • Nosnosť matraca: do 170 kg
  • Výška matraca: 23 cm
  • Tuhosť matraca: XXXXO
  • Poťah: ALGUA, pranie do 30 °C, šetrné pranie bez odstredenia. 
  • Doporučenie: Výborný tuhší matrac
  • Vhodný podklad matraca: Lamelový rošt
  • Záruka: 5 rokov 

Matrac Troyan: Matrac vhodný pre ľudí, ktorí hľadajú najvyšší komfort. Vysoká vrstva pamäťovej peny dokonale kopíruje vaše telo a eliminuje vznik bodov s vysokým protitlakom, výsledkom je lepšie prekrvenie, pokojnejší spánok a regenerácia organizmu. Dodatočná vrstva pamäťovej peny prešitá v poťahu matraca tieto vlastnosti ešte umocňuje. Matrac je vhodný pre aktívnych ľudí, ľudí v produktívnom veku, ale aj pre seniorov. Tento matrac si zapamätá siluetu vašej postavy a vždy sa prispôsobí tak, aby vám poskytol dokonalú oporu pocas spánku. Rána tak budú veselšie a krajšie.

Eliocell Pena / PUR pena: zloženie tejto peny zaručuje dobré kopírovacie vlastnosti a tuhosť. Kopírovacie vlastnosti sa po krátkom čase používania dokonca ešte zlepšia. Tuhosť po dlhodobom používaní môže však byť výrazne nižšia. Vyššou objemovou hustotou pien je dosiahnutý menší rozdiel v tuhosti aj po rokoch oproti penám s nízkou objemovou hustotou. Tento materiál, ktorého kvalita prešla v poslednej dobe zásadným vývojom môže byť garantom Vášho zdravého spania, ale je potrebné dbať na jeho hustotu, ktorá by v matracoch v žiadnom prípade nemala byť nižšia ako 25 kg/m³ aj pre užívateľov s nižšou hmotnosťou.  

Lenivá pena - Viscoelastická pena: jedinečné vlastnosti viscoelastickej peny, (známej tiež ako lenivá pena) sú zárukou maximálneho komfortu počas spánku. Vďaka svojej schopnosti, reagovať na tlak a teplo, sa matrace dokážu optimálne prispôsobiť tvaru ľudského tela. Pôsobením telesnej teploty užívateľa viscoelastická pena mäkne, čím dochádza k rovnomernému rozloženiu váhy a k zníženiu protitlaku matraca, pôsobiaceho na organizmus. Nedochádza tak k narušeniu krvného obehu a k vzniku preležanín. Matrace s touto penou u nás vyhľadávajú najmä ľudia po operáciách kĺbov a chrbtice. Svalstvo je počas spánku úplne uvoľnené, čo prispieva k celkovej regenerácii organizmu. Matrace z viscoelastickej peny je možné odporučiť všetkým užívateľom, vyžadujúcim vysoký komfort a pohodlie. 

Poťah ALGUA: Je nový produkt na trhu. Vysokokvalitná matracová látka využíva dobroty Matky prírody. Odolné, tradičné vlákna s veľmi dobrou absorpciou vlhkosti z ľudského tela, tu boli obohatené špeciálnymi mikro kapsulami obsahujúci extrakt z morských rias Spirulina. v priebehu spánku mikro kapsule postupne uvoľňujú vitamíny, minerálne látky, aminokyseliny, beta karotén, železo, antioxidanty, a proteíny, ktoré morské riasy obsahujú, čo má upokojujúci účinok na ľudskú pokožku.  Ani prestieradlo z umelých vlákien neobmedzuje pôsobenie tohto matracového poťahu. Účinnosť morskej riasy Spirulina bola preukázaná vedecky a pôsobí nie len na ľudskú pokožku. Je to tiež prostriedok, ktorý zvyšuje imunity, upokojuje pred menštruačné syndrómy, ovplyvňuje vzhľad vlasov a nechtov. Takže môžeme povedať, že spať na matraci vybavenom poťahom Algua je v istom zmysle to isté, ako tráviť čas v malých domácich kúpeľoch. V poťahu je dodatočná prešitá vrstva pamäťovej peny, ktorá umocňuje vlastnosti matraca. Pranie poťahu s penou na 30 °C, šetrné pranie bez odstredenia. Vysušiť prevesením. 

Ekologické Lepenie: Zdravé spanie je pre nás priorita. Preto pri výrobe matracov dôkladne zvažujeme každý detail s dopadom na naše zdravie. Jedným z najproblematickejších materiálov pri výrobe matracov sú bezpochyby lepidlá. Bežne používané lepidlá na báze rozpúšťadiel zo seba uvoľňujú rôzne prchavé látky. Tieto chemikálie preukázateľne dráždia sliznice dýchacích ciest, pokožku, prípadne aj tráviaci trakt. Významný je aj ich vplyv na centrálny nervový systém a krvotvorbu. Firma Materasso pracuje s revolučným, patentom chráneným, prírodným švajčiarskym lepidlom SIMALFA. Toto lepidlo je úplne ekologické a spĺňa aj tie najprísnejšie normy zdravotnej nezávadnosti. Lepidlo SIMALFA je certifikované nemeckým Hohenstein institute a má certifikát ECO-PASSPORT, potvrdzujúci, že tento produkt neobsahuje žiadne škodlivé substancie. Toto lepidlo, ako jedno z mála, spĺňa podmienky certifikátu OEKO-TEX štandard 100 – triedy I – čo je najprísnejšia norma. Je dokonca vhodné aj pre výrobky určené pre batoľatá. Lepidlo SIMALFA je na vodnej báze, zatiaľ čo štandardné lepidlá pracujú na báze rozpúšťadiel. Z nami využívaného lepidla sa po aplikácii odparuje iba čistá voda, oproti rozpúšťadlám, vyparujúcich sa u štandardných lepidiel. Je to jeden z ďaľších dôkazov, že ekológia výroby, kvalita a zdravotná nezávadnosť našich výrobkov je pre nás absolútnou prioritou.

Upozornenie: v prípade výroby v atypických rozmeroch kupujúci nemôže odstúpiť od zmluvy.

Pod atypickým rozmerom sa rozumie každý iný rozmer okrem štandardného rozmeru.

Štandardné rozmery matracov sú:

- dĺžka: 200 cm

- šírka: 80, 90,160, 180 cm

Rozmery 80 x 195 cm
Rozmery 85 x 195 cm
Rozmery 70 x 200 cm
Rozmery 80 x 200 cm
Rozmery 85 x 200 cm
Rozmery 90 x 200 cm
Rozmery 90 x 210 cm
Rozmery 90 x 220 cm
Rozmery 100 x 200 cm
Rozmery 120 x 200 cm
Rozmery 140 x 200 cm
Rozmery 160 x 200 cm
Rozmery 180 x 200 cm
Rozmery 200 x 200 cm
Materiál PUR pena
Materiál Eliocell pena
Materiál Lenivá pena
Nosnosť 170 kg
Poťah Algua
Problémy bolesti chrbtice
Tuhosť matraca stredný
Vek Študenti
Vek seniori
Vek partnerské matrace
Výška matraca 23 cm
Fyziosystém nie
Naťahovací profil nie

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

AKCIA -12%

Penový matrac Spartan

+ ZADARMO Darček ku kúpe matraca Vankúš London AirFoam

od 523,30 € 594,66 €

10 až 15 prac. dní

Penový matrac Materasso Spartan ponúka kombináciu top kvality a najmodernejších materiálov. Jadro vyrobené z jednej z najkvalitnejších dostupných pien na trhu zabezpečuje…

AKCIA -12% do 48 hod.

Penový matrac Black Magic

+ ZADARMO Darček ku kúpe matraca Vankúš London AirFoam

od 253,30 € 287,84 €

Do 48. hod (7 ks)

Penový matrac Black magic obľúbený, cenovo dostupný matrac. Napredávanejší detský matrac. Ideálny matrac pre deti od 0 do 6 rokov, ale je vhodný aj pre tínedžerov.

PREČO NAKÚPIŤ U NÁS?


Najrýchlejšie dodanie

Najrýchlejšie dodanie
48h + ZDARMA

Platba kartou

Platba Kartou

Certifikované produkty

Certifikované produkty

Matrace skladom

Matrace Skladom

Darček zdarma

Darček ZDARMA

Výroba na mieru do 10 dní

Výroba na mieru do 10 dní

bezpecnynakup.sk