Vrchný matrac Memory

Materasso Slovakia, s.r.o. | NOVINKY | Kód: 200 x 90

Vrchný matracový TOP MATERASSO s pamäťovou penou a protišmykovou látkou ATNISLIP pre dokonalé uloženie na vašom matraci.

Najdete nás i na MALL.SK

Detail vechného matraca Memory:

  • Jadro matraca: špeciálna pamäťová pena ViscoWINd, HR studená pena HERBAL s výťažkami z kamilky
  • Nosnosť matraca: do 140 kg 
  • Tuhosť matraca: stredný
  • Fyziosystém: bez zónovania
  • Výška matraca: 7 cm
  • Poťah: Lyocell + ANTISLIP
  • Doporučenie: Všestranné využitie
  • Záruka: 2 roky

V povrchovej vrstve matraca nová pamäťová pena ViscoWind s otvorenou štruktúrou, ktorá ponúka komfortný spánok bez potenia. Ďalšiu vrstvu tvorí revolučná pena HERBAL foam, ktorá  patrí do kategórie "studených" HR pien, ktoré vďaka otvorenej bunkovej štruktúre dobre dýchajú a sú známe svojou elasticitou a dlhou životnosťou. Studená pena Herbal je príjemne mäkká pena s vysokou hustotou, ktorá sa dokáže unikátne prispôsobiť a efektívne kopírovať vaše telo. Táto exkluzívna pena zaujme nie len svojím mramorovým vzhľadom ale aj obohatením o výťažky z kvetov harmančeka = kamilky. Éterické olej a silice kamilky majú okrem príjemnej sladkastej vône aj výrazne protizápalové a upokojujúce účinky. Harmančeková silica má antiseptické a antibiotické účinky. Pomáha tiež pri reume a má upokojujúci účinok. 

material

LYOCELL, matracový poťah:

Našu snahu, ponúknuť zdravý spánok v súlade s rytmom prírody, najlepšie odráža matracový poťah LYOCELL. Základom tejto luxusnej matracovej látky je celulóza, ktorá vytvára zamatovo jemný pocit na dotyk a zároveň zaručuje jej pevnosť a odolnosť. Čo je dôležité, je to materiál, ktorý absorbuje a odvádza vlhkosť, takže umožňuje udržiavať hygienickú, suchú klímu na povrchu matraca. Táto vlastnosť je dôležitá napr. pre užívateľov so sklonmi k poteniu, trpiacich hypertenziou. Okrem toho, celulóza je prirodzene antibakteriálnou látkou, čo zdvojnásobuje bezpečnosť jej použitia pre užívateľov trpiacich alergiou, chorobami dýchacích ciest, atď. Väčšina matracov, ktorá je štandardne vybavená týmto prírodným poťahom, dostane navyše aj špeciálny ventilačný pás, ktorý zaisťuje oveľa lepšiu cirkuláciu vzduchu v matraci a lepšiu tepelnú výmenu. Celá látka je husto prešívaná atraktívnym vzorom, čo vyvoláva príjemný pocit pred spánkom. Poťah možno z matraca ľahko stiahnuť a prať na 60 °C.

Ekologické a zdravotne nezávadné lepenie: 

Zdravý spánok je pre nás priorita. Preto pri výrobe matracov Materasso dôkladne zvažujeme každý detail s dopadom na naše zdravie. Firma Materasso pracuje s revolučným, patentom chráneným, prírodným švajčiarskym lepidlom SIMALFA. Toto lepidlo je úplne ekologické a spĺňa aj tie najprísnejšie normy zdravotnej nezávadnosti. Lepidlo SIMALFA je certifikované nemeckým Hohenstein institute a má certifikát ECO-PASSPORT, potvrdzujúci, že tento produkt neobsahuje žiadne škodlivé substancie. Penové matrace lepené týmto lepidlo sú dokonca vhodné aj pre batoľatá. Je to jeden z ďalších dôkazov, že ekológia výroby, kvalita a zdravotná nezávadnosť našich výrobkov je pre nás absolútnou prioritou.

Pre lepšiu ochranu matraca a jednoduchšiu údržbu odporúčame aj matracový chránič! 

Potrebujete pomôcť s výberom? Obráťte sa na našu zákaznícku linku alebo si stiahnite náš E-book!

Viac o použitých a dostupných materiáloch sa dočítate tu: Materiály

 

Poťah Lyocell
Prateľnosť poťahu 60 °C
Nosnosť 140 kg
Výška matraca 7 cm
Fyziosystém nie

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Kód Rozmer: Dostupnosť Cena
200 x 90 200 x 90 cm 10 až 15 prac. dní 161,20 € s DPH
200 x 100 200 x 100 cm 10 až 15 prac. dní 188,10 € s DPH
200 x 120 200 x 120 cm 10 až 15 prac. dní 266,50 € s DPH
200 x 140 200 x 140 cm 10 až 15 prac. dní 264,20 € s DPH
200 x 160 200 x 160 cm 10 až 15 prac. dní 300,90 € s DPH
200 x 180 200 x 180 cm 10 až 15 prac. dní 338,70 € s DPH
200 x 200 200 x 200 cm 10 až 15 prac. dní 377,40 € s DPH

PREČO NAKÚPIŤ U NÁS?


Najrýchlejšie dodanie

Najrýchlejšie dodanie
48h + ZDARMA

Platba kartou

Platba Kartou

Certifikované produkty

Certifikované produkty

Matrace skladom

Matrace Skladom

Darček zdarma

Darček ZDARMA

Výroba na mieru do 10 dní

Výroba na mieru do 10 dní

bezpecnynakup.sk