Matrac skladá z dvoch typov PUR pien rôznej tuhosti. Rezaním materiálu bolo dosiahnuté, že matrac má 7 zón rozloženia hmotnosti, pre lepšie kopírovanie tela. Každá strana matraca má trošku odlišnú tuhosť. Celkovo sa však radí medzi stredne tuhé matrace .

Predaj skončil
Priemerné hodnotenie
5 / 5
Hodnotené 1×
5
4
3
2
1

Detaily matraca Wave:

  • Jadro matraca: PUR pena 25 kg/m³
  • Nosnosť matraca: do 95 kg
  • Tuhosť matraca: XXXOO 
  • Výška matraca: 14 cm
  • Poťah: Štandard odzipsovateľný
  • Vhodný podklad matraca: Lamelový rošt
  • Záruka: 2 roky

 

Eliocell Pena / PUR pena : zloženie tejto peny zaručuje dobré kopírovacie vlastnosti a tuhosť. Kopírovacie vlastnosti sa po krátkom čase používania dokonca ešte zlepšia. Tuhosť po dlhodobom používaní môže však byť výrazne nižšia. Vyššou objemovou hustotou pien je dosiahnutý menší rozdiel v tuhosti aj po rokoch oproti penám s nízkou objemovou hustotou. Tento materiál, ktorého kvalita prešla v poslednej dobe zásadným vývojom môže byť garantom Vášho zdravého spania, ale je potrebné dbať na jeho hustotu, ktorá by v matracoch v žiadnom prípade nemala byť nižšia ako 25 kg/m³ aj pre užívateľov s nižšou hmotnosťou.   

 

Ekologické Lepenie: Zdravé spanie je pre nás priorita. Preto pri výrobe matracov dôkladne zvažujeme každý detail s dopadom na naše zdravie. Jedným z najproblematickejších materiálov pri výrobe matracov sú bezpochyby lepidlá. Bežne používané lepidlá na báze rozpúšťadiel zo seba uvoľňujú rôzne prchavé látky. Tieto chemikálie preukázateľne dráždia sliznice dýchacích ciest, pokožku, prípadne aj tráviaci trakt. Významný je aj ich vplyv na centrálny nervový systém a krvotvorbu. Firma Materasso pracuje s revolučným, patentom chráneným, prírodným švajčiarskym lepidlom SIMALFA. Toto lepidlo je úplne ekologické a spĺňa aj tie najprísnejšie normy zdravotnej nezávadnosti. Lepidlo SIMALFA je certifikované nemeckým Hohenstein institute a má certifikát ECO-PASSPORT, potvrdzujúci, že tento produkt neobsahuje žiadne škodlivé substancie. Toto lepidlo, ako jedno z mála, spĺňa podmienky certifikátu OEKO-TEX štandard 100 – triedy I – čo je najprísnejšia norma. Je dokonca vhodné aj pre výrobky určené pre batoľatá. Lepidlo SIMALFA je na vodnej báze, zatiaľ čo štandardné lepidlá pracujú na báze rozpúšťadiel. Z nami využívaného lepidla sa po aplikácii odparuje iba čistá voda, oproti rozpúšťadlám, vyparujúcich sa u štandardných lepidiel. Je to jeden z ďaľších dôkazov, že ekológia výroby, kvalita a zdravotná nezávadnosť našich výrobkov je pre nás absolútnou prioritou.

Upozornenie: v prípade výroby v atypických rozmeroch kupujúci nemôže odstúpiť od zmluvy.

Pod atypickým rozmerom sa rozumie každý iný rozmer okrem štandardného rozmeru.

 

Vek Študenti
Problémy alergie
Rozmery 80 x 200 cm
Rozmery 90 x 200 cm
Rozmery 100 x 200 cm
Rozmery 120 x 200 cm
Rozmery 140 x 200 cm
Rozmery 160 x 200 cm
Rozmery 180 x 200 cm
Tuhosť matraca stredný
Naťahovací profil nie
Polohovanie áno
Materiál PUR pena
Nosnosť 95 kg
Výška matraca 14 cm
Poťah štandard
Prateľnosť poťahu 60 °C
,
5

Matrac som si kúpil na intrák. Za tú cenu super matrac.

Klady
Zápory
  • Super cena
  • Rýchlosť dodania- na druhý deň som ho mal na intráku

PREČO NAKÚPIŤ U NÁS?


Najrýchlejšie dodanie

Najrýchlejšie dodanie
48h + ZDARMA

Platba kartou

Platba Kartou

Certifikované produkty

Certifikované produkty

Matrace skladom

Matrace Skladom

Darček zdarma

Darček ZDARMA

Výroba na mieru do 10 dní

Výroba na mieru do 10 dní

bezpecnynakup.sk